Κατηγορίες

Οίκοι προϊόντων

Advertising

Καλώς ήρθατε στο Φαρμακείο μας

Φαρμακείο ΛαγουβαρδουΤο Φαρμακείο μας βρίσκεται στο κέντρο του Ηράκλειου Κρήτης στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 61, απέναντι από την Εθνική Τράπεζα  και το Εργατικό κέντρο καθώς και 50 μετρά από  το ξενοδοχείου Galaxy.

Ιδρύθηκε το 1980 από την φαρμακοποιό Μαρία Τσατίρη-Λαγουβάρδου, απόφοιτο της Φαρμακευτικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών και εκ τότε πρωταρχικός στόχος είναι η σοβαρή και υπεύθυνη παροχή υπηρεσιών υγείας στους συμπολίτες μας.

Σήμερα, στελεχώνεται από ένα πολύ ικανό επιτελείο τόσο στο φυσικό κατάστημα όσο και στο διαδίκτυο  έτοιμο να σας προσφέρει  τις γνώσεις του και την εμπειρία του  για την πλήρης ικανοποίηση των αναγκών σας σε θέματα υγείας και ομορφιάς .

Στο φυσικό μας κατάστημα  εκτελούνται συνταγές όλων των ασφαλιστικών ταμείων και υπάρχει εργαστήριο ομοιοπαθητικών  σκευασμάτων.

σταυρός φαρμακείου ηράκλειο


Παράλληλα με το τμήμα φαρμάκων λειτουργούν:

1.      Τμήμα ομοιοπαθητικών φαρμάκων       

2.      Τμήμα καλλυντικών

3.      Τμήμα συμπληρωμάτων διατροφής

4.      Τμήμα παιδικών ειδών

5.      Τμήμα διατροφής για παιδιά πρώτης ηλικίας

6.      Τμήμα ορθοπεδικών ειδών

7.    Τμήμα αναλωσίμων υλικών για τραυματισμούς και  κατακλύσεις

Βασιζόμαστε στην επιστημονική μας κατάρτιση και στεκόμαστε με αξιοπιστία καθημερινά δίπλα σας, πριν αλλά και μετά από οποιαδήποτε αγορά σας!

Στην τριαντάχρονη και πλέον πορεία του φαρμακείου μας είμαστε  υπερήφανοι   για τη σχέση  εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει   με τους πελάτες μας δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στη γνώμη  και τις ανάγκες τους .

Γι’ αυτό  και θα ήταν  τιμή και χαρά μας  αν επικοινωνείτε μαζί μας για να μοιραστείτε τις εντυπώσεις και τις απορίες σας για θέματα υγείας και ομορφιάς  σχετικά με τα  προϊόντα μας!
Καλάθι  

προϊόν (Άδειο)

Specials

Advertising

PayPal