Κατηγορίες

Οίκοι προϊόντων

Advertising

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Το cosmeticpharm.gr δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών του. Σεβόμαστε τους πελάτες μας και δημιουργήσαμε ένα ευχάριστο και αξιόπιστο περιβάλλον για να πραγματοποιούν τις αγορές τους.

Προτεραιότητα μας είναι η προστασία του δικαιώματος του πελάτη για απόρρητη σύνδεση και γι' αυτό το λόγο στη συνέχεα εξηγούνται η πολιτική προστασίας του απορρήτου των προσωπικών δεδομένων .

Χρησιμοποιούμε αξιόπιστο σύστημα προστασίας.  Για κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείται μέσα από το cosmeticpharm.gr χρησιμοποιούνται αυστηρά πρότυπα ασφαλείας.

Όταν κάνετε μια παραγγελία, οι μόνες πληροφορίες που συλλέγουμε για την ομαλή και ασφαλή διεκπεραίωση των παραγγελιών είναι όνομα, επώνυμο τηλέφωνο, διεύθυνση e-mail, διεύθυνση χρέωσης, προϊόντα που αγοράζονται κτλ.

Δεν αποθηκεύουμε ή επεξεργαζόμαστε τους αριθμούς και τα στοιχεία των πιστωτικών/χρεωστικών καρτών στο site μας.

Όσα στοιχεία σας έχουν να κάνουν με τη διεύθυνση αποστολής των προϊόντων σας, διατίθενται στην εταιρεία Courier (μεταφορέα) για την πραγματοποίηση της αποστολής.

Το cosmeticpharm.gr ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις θεωρεί κάθε πληροφορία που παρέχει ο χρήστης σχετικά με προσωπικά του δεδομένα ή την παραγγελία του απόρρητη και δεσμεύεται πως δε δημοσιοποιεί, ανταλλάσσει, πωλεί ή αποκαλύπτει τα προσωπικά στοιχεία του πελάτη χωρίς την συγκατάθεση του.

Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που αυτά ζητηθούν από κάποια Δημόσια Αρχή κ.α. ή θεωρηθεί πως το περιεχόμενο της επικοινωνίας θίγει το ηλεκτρονικό κατάστημα cosmeticpharm.gr.

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να ζητήσει τη διαγραφή του από τη βάση δεδομένων του ηλεκτρονικού καταστήματος εφ όσον δεν επιθυμεί πλέον τις υπηρεσίες που προσφέρονται, αλλά σε περίπτωση επανεγγραφής του, δε θα δικαιούται όσα προνόμια είχε αποκτήσει πρωτύτερα.

Οι πληροφορίες που παρέχονται από τους πελάτες, χρησιμοποιούνται για να καθίσταται δυνατή η αποστολή των παραγγελιών και για την αποστολή με e-mail ειδικών προσφορών και εκπτώσεων. Η αποστολή ενημερωτικού, διαφημιστικού υλικού με e-mail γίνεται μόνο εάν έχει επιλεχθεί σαν επιλογή από τον πελάτη. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να σταματήσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά, διαφημιστικά επικοινωνώντας μαζί μας.

Αυτόματα Καταγεγραμμένες Πληροφορίες:

Ο web server του cosmeticpharm.gr καταγράφει αυτόματα κάποιες πληροφορίες για να μας βοηθάει να διαγνώσουμε έγκαιρα προβλήματα, να διαχειριζόμαστε το ηλεκτρονικό κατάστημα και να συλλέγονται ευρύτερες δημογραφικές πληροφορίες. Οι πληροφορίες αυτές είναι ανώνυμες (δεν είναι προσωπικά προσδιορίσιμες) και περιέχουν τα domain names και/ή τις I.P. διευθύνσεις των browsers που επισκέπτονται το site μας, την ημέρα και ώρα που έγινε η επίσκεψη και άλλες (πάντοτε) μη εξατομικευμένες προσδιορίσιμες πληροφορίες.

Εφαρμοστέο δίκαιο:

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών του cosmeticpharm.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Διαδικτύου όσο και του υπάρχοντος - αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου - πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος.

Εάν κάποιος χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του cosmeticpharm.gr  

Καλάθι  

προϊόν (Άδειο)

Specials

Advertising

PayPal